Quins factors afecten el cost dels panells solars per a la seva casa?

Hi ha molts factors que afecten el cost d’instal·lació de panells solars respecte a una casa específica, incloent:

La ubicació de la seva casa

La ubicació d’una casa afecta el cost d’instal·lar energia solar en ella de diverses maneres. El cost mitjà per watt dels sistemes solars varia en tot el país, la qual cosa dóna lloc a diferents costos del sistema solar, i també la quantitat de llum solar en cada ubicació afecta a la producció del sistema, per la qual cosa necessitaria un nombre diferent de mòduls solars, la qual cosa afecta directament als costos totals del sistema.

La quantitat d’electricitat que usa la seva casa

A risc d’afirmar l’obvi, una casa que usa més electricitat necessitarà més panells solars. Encara que els panells solars es tornen més barats per watt a mesura que augmenta la grandària del sistema, el cost total del sistema augmenta per a les llars que usen més energia.

El tipus de panells solars i l’inversor que vostè compra

Existeix una diferència de cost significativa entre els millors panells solars i altres marques menys reconegudes. El mateix ocorre amb els inversors. Per exemple, un sistema solar de 6kW amb panells solars Sunpower o Panasonic pot ser 5.000 dòlars més car que un sistema solar amb mòduls solars canadencs. No haurien d’estar-ho, però sovint ho estan.

La relativa facilitat o dificultat d’instal·lar panells solars a la seva casa

Si la seva casa té tres pisos d’altura o té un sostre amb una inclinació de 45°, llavors prendrà més temps instal·lar els panells i fer el cablejat. Això es traduirà en més mà d’obra per a la instal·lació i en un major cost.

Feu un comentari