Sobre nosaltres

Som una web especialitzada en energia solar i autoconsum. Som enginyers i cada dia trobem mes dubtes amb els nostres clients que volen posar panells a les seves cases, però tenen dubtes per això neix aquest web, per animar als meus clients a passar-se a l’energia neta i no contaminant que és l’energia solar.

Catalunya té molt bona radiació solar

Després de tants anys energia del petroli el món està canviant, s’està produint una transformació als mercats d’energia globals que crida l’atenció en aquest tancament de 2016: l’energia fotovoltaica s’ha convertit, per primera vegada, en la forma més barata d’obtenir electricitat.

L’energia que arriba del sol a la superfície de la Terra en un dia és -almenys- 2 vegades la que utilitzem els éssers humans en 365 dies, en un any. Fixin-se que dic -almenys-, sense entrar al fet que pugui ser bastant més. Però vaig a utilitzar aquesta xifra: 400 bilions (milions de milions) de kwh. Empro quilowatts hora perquè és la unitat per la qual ens cobren l’energia que utilitzem en forma d’electricitat, i així qualsevol pot comparar: Una estufa d’1 kw, treballant 1 hora seguida, consumeix 1 kwh, que ens cobren, impostos inclosos, a 0.17 euros.

No vull entretenir-te més, tot això que t’explico és un breu resum de la informació que vas a trobar en aquest blog, explicada des de l’afecte i l’experiència vista en varis dels meus clients i en la meva mateixa, per això vull que passades i gaudis de tota la informació que tens disponible i si tens algun dubte sense problemes et contestaré a tot el que vulguis preguntar-me.

Si necessites un pressupost per al teu habitatge no dubtis a contactar amb nosaltres. En menys de 30 dies et realitzem el projecte i per descomptat totalment gratuït.