Converteix les teves finestres en panells solars

El vidre de generació d’energia solar transparent de SolarWindow Technologies s’ha processat a través del sistema d’autoclau per a la laminació de vidre de finestra amb un fabricant comercial de finestres.

Els mòduls de vidre, revestits amb revestiments líquids generadors per electricitat SolarWindow, van ser sotmesos a una extremadament alta temperatura i pressió dels equips d’autoclau situats en les instal·lacions del fabricador.

A pesar que els mòduls SolarWindow estaven subjectes a les dures condicions de pressió i temperatura, les proves de rendiment posteriors van confirmar que els mòduls van continuar produint energia, aplanant el camí per al desplegament de les finestres generadores d’electricitat de la companyia.

Quan estan revestits amb finestres generadores d’electricitat, les torres altes i els gratacels podrien convertir-se en generadors d’energia nets, diu la companyia.

Una instal·lació única de SolarWindow en un edifici de 50 pisos, per exemple, podria reduir els costos d’electricitat fins a en un 50 per cent per any, evitar més de dos milions de milles de diòxid de carboni equivalent a l’emès per vehicles en la carretera i aconseguir un any retribució financera, d’acord amb el modelatge d’enginyeria.

El procés de fabricació d’autoclaus utilitza altes temperatures i pressió per unir les capes de vidre requerides per a la seguretat i el vidre arquitectònic.

El vidre es manté en el seu lloc mitjançant una capa intermèdia, entre dues o més capes de vidre.
La capa intermèdia manté les capes de vidre unides fins i tot quan es trenquen, i la seva alta resistència evita que el vidre es trenqui en grans peces afilades.

Els recobriments generadors d’electricitat de la companyia s’apliquen a l’interior d’aquests panells i la capa intermèdia laminada durant la fabricació.

La capacitat d’aquests revestiments líquids per resistir el procés d’autoclau és fonamental per a la producció de finestres generadores d’electricitat.

Aquest anunci segueix a les notícies que els mòduls SolarWindow van superar recentment importants proves de rendiment climàtic després de sotmetre’s a més de 200 cicles de congelació / descongelació.

Aquests resultats van confirmar que els revestiments generadors d’electricitat de la companyia resisteixen les condicions climàtiques del món real i aconsegueixen una vida operativa perllongada sense importar l’ambient exterior al que estan exposats els productes SolarWindow.

SolarWindow Technologies, Inc. crea revestiments líquids transparents que generen electricitat.

Quan s’apliquen a vidre o plàstics, aquests revestiments converteixen les finestres passives i altres materials en generadors d’electricitat sota condicions de llum natural, artificial, baixa, ombrejada i fins i tot reflectida.

A continuació us deixo un vídeo de la companyia 😉

Feu un comentari