Els 5 millors beneficis de l’energia solar

Hi ha moltes raons per les quals els propietaris d’habitatges li agrada els panells solars, però la millora del medi ambient i la reducció dels costos d’energia són les més comunes.

Moltes persones saben que l’energia solar és una gran millora en l’eficiència de la llar i estan ansioses per reduir la seva petjada de carboni al mateix temps que milloren el valor de la propietat.

Ja sigui que les seves motivacions per a l’ús de l’energia solar siguin econòmiques, ambientals o personals. Aquestes són les raons principals per les quals l’energia solar és bona per a la seva llar.

# 1 Redueixi les teves factures d’electricitat

Ja sigui que siguis propietari d’un habitatge, una empresa o una organització sense finalitats de lucre, els costos d’electricitat poden representar una gran part de les seves despeses mensuals.

Amb un sistema de panells solars, generarà energia gratuïta per a tot el cicle de vida de més de 25 anys del teu sistema.

Fins i tot si no produeixes el 100 per cent de l’energia que consumis, l’energia solar reduirà les seves factures de serveis i encara així estalviaràs molts diners.

# 2 Protegir contra els creixents costos d’energia

Un dels beneficis més clars dels panells solars és la capacitat de cobrir els preus dels serveis elèctrics. En els últims deu anys, els preus de l’electricitat residencial han augmentat en una mitjana del tres per cent anual.

En invertir en un sistema d’energia solar ara, pot fixar la teva tarifa d’electricitat i protegir-la contra augments impredictibles en els costos d’electricitat.

Si tens un negoci o ets un propietari amb un flux de caixa fluctuant, l’ús de l’energia solar també t’ajuda a pronosticar i administrar millor les seves despeses.

# 3 Incrementa el valor de la seva propietat

Múltiples estudis han trobat que les cases equipades amb sistemes d’energia solar tenen valors de propietat més alts i es venen més ràpidament que les cases que no són solars.

Els taxadors prenen cada vegada més en compte les instal·lacions solars, ja que valoren els habitatges al moment de la venda i, a mesura que els compradors es familiaritzen amb l’energia solar, la demanda de propietats equipades amb sistemes de panells solars seguirà creixent.

# 4 Protegir el medi ambient

Solar és una excel·lent forma de reduir la seva petjada de carboni. Els edificis són responsables del 38 per cent de totes les emissions de carboni en els EU, I l’energia solar pot disminuir significativament aquesta quantitat.

Un sistema de panell solar residencial típic eliminarà de tres a quatre tones d’emissions de carboni cada any, l’equivalent a plantar més de 100 arbres a l’any.

# 5 Demostrar el teu compromís 

La sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa són components importants de la cultura i els valors d’una organització. També produeixen resultats finals.

Cada vegada més, els consumidors i les comunitats reconeixen i recompensen a les empreses que opten per operar de manera responsable.

Les empreses estan descobrint que les credencials “verdes” són un poderós impulsor de les decisions de compra dels consumidors, creant bona voluntat i millorant els resultats comercials.

Feu un comentari