Bateries sonnenBatterie 10

Sonnen és un dels noms més importants en la tecnologia d’emmagatzematge d’energia, i en 2016 la companyia va anunciar una nova bateria dissenyada per a ús domèstic. Sonnen és una companyia líder en el desenvolupament de tecnologies d’emmagatzematge d’energia, especialment en l’àmbit de les bateries d’emmagatzematge per a ocupació domèstica. L’empresa fabrica una varietat de sistemes de bateries, incloent-hi la Bateries sonnenBatterie 10, un sistema d’emmagatzematge d’energia domèstic que es pot utilitzar en conjunt amb panells solars i altres sistemes de generació d’energia renovable.

Aquestes bateries són una opció per a aquells que busquen reduir la seva dependència de la xarxa elèctrica i augmentar la seva independència energètica. A més, compta amb un programari avançat que permet monitorar i controlar el consum d’energia en temps real, i ajustar automàticament l’ús de la bateria segons la necessitat.

Compatible amb qualsevol inversor i instal·lació fotovoltaica existent.

Capacitat: 5,5 – 22 kWh | Potència: 4,6 kW | Garantia: 10 anys / 10.000 cicles

La sonnenBatterie 10 és un sistema d’emmagatzematge d’energia domèstic fabricat per la companyia Sonnen. És una bateria de liti amb una capacitat d’emmagatzematge de 10 quilowatts-hora (kWh). El sistema es pot usar en conjunt amb panells solars i altres sistemes de generació d’energia renovable per a emmagatzemar l’energia generada durant el dia per al seu ús en moments de baixa generació, com en la nit o en dies ennuvolats.

També ofereix la possibilitat de desconnectar-se del subministrament elèctric i utilitzar l’energia emmagatzemada en cas d’interrupcions del subministrament. A més, compta amb un programari avançat que permet monitorar i controlar el consum d’energia en temps real, i ajustar automàticament la utilització de la bateria segons la necessitat.

Feu un comentari