Panells solars barats

Busques panells solars barats. El cost dels panells solars ha descendit aproximadament un 80% en l’última dècada, la qual cosa ha reforçat com mai abans la reputació d’aquesta tecnologia com a font d’energia assequible. Ara que l’energia solar ha aconseguit aquest punt de preu rendible, els clients i les empreses que desitgen aprofitar els beneficis de l’energia solar estan inundant el mercat a la recerca de panells solars barats.

En aquest article, parlarem dels panells solars més assequibles disponibles i de si és millor estalviar diners per endavant o invertir en models d’alta qualitat. També donarem recomanacions sobre els panells solars que es troben en la cruïlla de l’assequibilitat i l’eficiència, i que ofereixen la millor relació qualitat-preu.

Si busca panells solars barats, una manera de començar, és emplenant el següent formulari.

Són bons els panells solars barats?

Els panells més barats solen fabricar-se a la Xina (amb els Estats Units i Alemanya a la saga), i alguns són barats per una raó. Poden venir amb problemes subjacents, sobretot en forma de violacions del medi ambient i dels drets dels treballadors en el seu procés de producció.

Els panells solars barats també tendeixen a ser menys duradors i probablement tenen una vida útil més curta. De fet, les opcions més barates a vegades acaben sent les més cares a llarg termini. Una bona comparació és la compra d’un cotxe. Encara que el cost inicial d’un cotxe barat pot ser el més temptador, les freqüents reparacions, l’escàs quilometratge de la gasolina i les revisions poden compensar l’estalvi inicial en pocs anys.

No obstant això, per a aquells que la prioritat més important és el preu, encara hi ha algunes bones opcions de panells solars barats en el mercat actual per a convertir la teva casa en una font d’energia renovable.

Panells solars barats vs rendibilitat

Hi ha una distinció clau entre els panells solars barats i els més assequibles. El barat només té en compte el preu. L’assequibilitat implica factors que van més enllà del preu inicial, com el preu per watt (és a dir, la rendibilitat), l’eficiència del panell i la garantia. Un panell solar barat no val res si es trenca sense una garantia que ho substitueixi.

El cost d’un panell solar el fixa el fabricant i en ell intervenen diversos factors, des del cost de producció fins a la vida útil prevista. Desglossarem els factors que intervenen en el cost dels panells solars.

Eficiència del panell solar

Com més gran sigui l’eficiència d’un panell, més energia produirà cada cèl·lula solar. L’eficiència és important, ja que un propietari haurà de comprar molts menys panells per a satisfer les seves necessitats energètiques amb panells de major eficiència. Els panells de major eficiència solar solen ser més costosos de fabricar, la qual cosa eleva el seu preu i el cost total de la instal·lació.

Potència dels panells solars

La potència, o vataje, d’un panell solar reflecteix quants watts (W) d’energia és capaç de generar el panell quan produeix a la seva màxima capacitat. La majoria dels panells solars residencials moderns tenen factors de potència d’entre 300 i 350 W. Igual que ocorre amb els panells d’alta eficiència, un client necessita comprar menys panells en general si tenen una major potència. Encara que normalment tindran un major cost inicial, els panells d’alta potència proporcionaran un millor valor al llarg del temps.

Garantia dels panells solars

La garantia és senzilla d’entendre, però no per això menys important de considerar. Tenint en compte que la vida mitjana d’un sistema de panells solars és d’uns 25 anys, les garanties són essencials per a assegurar una producció d’energia fiable. Encara que els panells solars són molt duradors, poden ocórrer moltes coses en 25 anys. La caiguda de branques d’arbres pot esquerdar un panell, les bestioles de la teulada poden rosegar el cablejat i els danys causats per l’aigua sense tractar poden corroir el sistema. Alguns dels panells més barats vénen amb les pitjors garanties, i els costos poden augmentar ràpidament si un sistema d’energia solar té problemes.

Qualitat dels panells solars

Igual que l’eficiència i la potència dels panells solars, el cost d’un panell solar té molt a veure amb la seva qualitat. Els panells solars més barats del mercat seran de la pitjor qualitat, la qual cosa els fa molt més propensos als trencaments, els problemes i el ràpid envelliment. Com més gran sigui la qualitat de les peces d’un panell solar, més car serà. No obstant això, aquesta és una altra ocasió en la qual els panells «barats» estan lluny de ser els panells solars més assequibles a llarg termini.

Taula comparativa dels millors panells solars barats

Amb tot això en ment, a continuació et presentem les nostres recomanacions sobre els panells solars per a la llar més assequibles del mercat en 2021.

Panell solarPreuPotència nominalQualificació d’eficiènciaGarantia
LONGI SOLAR 450 W187 €450W19%12 anys
JA Solar
490 W
205 €490W20,2%12 anys
LONGi SOLAR 445 W188 €445W20,5%12 anys
JA SOLAR
490 W
205 €490W20,6%12 anys

*LONGi i *JA Solar són dos de les marques solars més assequibles que mantenen la reputació de bona qualitat a baix preu. Com pot veure, ambdues ofereixen un preu per watt i una eficiència excepcionals sense sacrificar la garantia.

Una instal·lació solar amb baix preu per watt i alta eficiència proporciona una sèrie de beneficis per a un client solar. Amb més potència i eficiència per panell, un propietari no necessitarà comprar tants panells per a satisfer les necessitats energètiques de la seva llar.

Preguntes freqüents: Panells solars barats

Quin tipus de panells solars són els més barats?

Els panells solars policristalinos solen ser més barats (i de menor qualitat) que els monocristalinos. Pot llegir més sobre la diferència entre aquests tipus de panells en la nostra revisió de panells solars monocristalinos vs. policristalinos.

Quina és la forma més barata d’adquirir panells solars?

La forma més barata d’adquirir panells solars és comprar-los a través d’un distribuïdor a l’engròs. Encara que un pot estalviar una quantitat significativa de diners comprant i instal·lant panells solars pel seu compte, les empreses d’energia solar poden accedir a una gamma més àmplia de productes i aconseguir-los a preus més baixos que els disponibles per al públic en general.

Haig de comprar panells solars barats?

Hi ha moltes opcions excel·lents i assequibles de panells solars a causa del ràpid avanç de la tecnologia i la indústria que hi ha darrere. També hi ha un gran nombre de panells barats que són poc fiables, es trenquen amb facilitat i probablement es produeixen de forma poc ètica. Els millors panells solars equilibren la qualitat i el preu.

Quines són les millors marques de panells solars barats?

Per a aplicacions residencials, LONGi i JA Solar tenen la millor reputació de panells solars assequibles i d’alta qualitat.

Feu un comentari